“VALENTINČKI”

3,00 

Zdravo in luštno darilo za Valentinovo!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

“Valentinčki” 100 g

Sestavine: rdeča pesa, tuna, riževa moka, ovseni kosmiči, kokosovo olje, jajca

Pirina moka: Pirina moka ima več beljakovin in manj kalorij kot pšenična moka. Je dober vir vitamina B2, mangana, niacina, bakra, fosforja in vlaknin. Ima nekoliko sladek okus, ki spominja nekoliko na oreščke. 

Rdeča pesa: Rdeča pesa je bogat vir magnezija ter folne kisline, ter vir kalija, železa, kroma in mangana. Rdeča pesa  zaradi visoke vsebnosti hranilnih snovi, posebej antioksidativnih pigmentov betalainov, pomaga ohranjati vitalnost srca in ožilja.

Jajca: so izjemno zdravo živilo, vir kakovostnih beljakovin, vitaminov, mineralov in esencialnih maščobnih kislin. So številka ena hrana za dlako, saj ji dajejo moč, mehkobo in sijaj. Jajca vsebujejo lutein, ki pomaga ohraniti kožo dobro hidratirano in igra pomembno vlogo pri celjenju tkiva. Cink v jajcih tudi podpira zdravje kože in sijočo dlako ter poskrbi za boljši imunski sistem. Izpadanje dlake, razdražena koža, poškodbe in glivice so lahko posledica pomanjkanja biotina. Rumenjaki so dragocen vir biotina, vitamina B, včasih poimenovanega tudi vitamin H ali vitamin B7, ki spodbuja zdravo kožo in kožuh. Biotin / vitamin H je lahko učinkovit pri zdravljenju alergijskih reakcij in kožnih obolenj. Jajca vsebujejo tudi vitamin A, ki pomaga zaceliti poškodbe celic in ohranja kožo zdravo in kožuhe sijoče.

Kokosovo olje: Če ima kuža težave s prhljajem, srbečico ali je njegov kožušček brez sijaja, je kokosovo olje prava izbira zanj. Uživanje kokosove maščobe pospešuje presnovo in izboljša prebavo.

Rok uporabe: 4 mesece

Naravni pasji priboljški narejeni z ljubeznijo, brez dodanega sladkorja, soli, umetnih barvil in konzervansov.