PRAZNA BORŠETA

3,50 

Boršeta v primorskem narečju pomeni torbica. Narejena je iz 100 % nebeljenega bombaža. Zapira se z vrvico, ki je prav tako narejena iz bombaža. Piškote ohrani sveže, okolju pa prihrani plastiko.

 

 

Kategorija:

Opis

Kjer se le da je pomembno, da poskrbimo zanj – za okolje namreč!🌿 Povprečno velik pes pridela cca. 300 g odpadkov na dan. Zato je pomembno, da naravi prizanesemo tam, kjer je le možno. Reciklirajmo, in ponovno uporabimo. Kupujmo okolju prijazne izdelke, in lično pakirane pasje priboljške raje zamenjajmo za take, ki so na rinfuzo!

Kje jih dobiti, se sprašujete?

V pasji pekarni Tačka bodo kot rinfuza na voljo slastni jetrni trenirančki🐮, lahki puranji keksi🐔 in mediteranske lososove ribice iz izole🐟! Polno Boršeto lahko naročiš tu!

In ne samo, da so izbrani okusi na voljo brez embalaže. Dobili jih boste v čisto posebni Boršeti ZHP, narejeni po meri za Tačkine piškote .

Pasja pekarna Tačka je namreč ponovno združila moči z Zdrava hrana za pse. Leni je skrb za okolje prav tako zelo pomembno, in poleg psov je njena druga velika ljubezen šivanje. Zlasti izdelkov iz recikliranega materiala. Beseda je dala besedo, in kmalu so v Tačko prišle prve Boršete, ki že čakajo na nove lastnike in fine priboljške!