“Kangaroojevi medaljončki” L

3,90 

Najnovejši mesni priboljški.

Kategorija:

Opis

“Kangaroojevi medaljončki” 100 g (velikost L)

Sestavine: Kengurujevo meso, pirina moka, ovseni kosmiči, korenje, jajca, parmezan.

Kengurujevo meso: Kengurujevo meso slovi po svojih hranilnih lastnostih- 100 g mesa vsebuje kar 22 g beljakovin ter samo 1 g maščobe in 98 kcal. Kengurujevo meso, ki zaradi svoje pustosti spominja na divjačino, je zaradi visoke vsebnosti proteinov in organizmu koristnih konjugiranih linolnih kislin (CLA) izredno zdravo.

Korenje: Je izvrstna zelenjava in zelo priporočljiva v pasji prehrani. Njegov okus imajo psi največkrat zelo radi. Poleg ugodnega učinka pasji vid,  je korenje tudi bogato z beta karotenom. Gre za močen antioksidant, ki pomaga preprečevati raka. Prav tako je korenje polno vitamina C, ki pomaga pri proizvajanju kolagena v kosteh, mišicah in hrustancu, poleg tega pa omogoča telesu absorbcijo železa.Korenje poleg tega vsebuje še vitamine D,E,K, kalcij, magnezij in železo, zato ima pozitivne učinke na imunski sistem in prebavo.

Pirina moka: Pirina moka ima več beljakovin in manj kalorij kot pšenična moka. Je dober vir vitamina B2, mangana, niacina, bakra, fosforja in vlaknin. Ima nekoliko sladek okus, ki spominja nekoliko na oreščke. 

Ovseni kosmiči: Ovseni kosmiči vsebujejo pomembne vitamine in minerale, kot so fosfor, kalij, mangan, selen, folna kislina, vitamin E in železo, poleg tega pa so najbogatejši žitni vir kalcija. Ovseni kosmiči vsebujejo tudi avenantramid, polifenolni antioksidant, ki naj bi deloval protivnetno ter skrbel za zdravje srca in ožilja. 

Jajca: Jajca si zaslužijo vso hvalo. Gre za lahko dostopno, relativno poceni, zelo praktično živilo, ki postreže s skoraj neverjetnim naborom različnih vitaminov in drugih hranil, odgovornih za dobro stanje oči, jeter, možganov in srca. Jajca vsebujejo železo, cink in fosfor ter minerale, ki so vitalnega pomena. Predstavljajo enega najboljših in najlažje izkoristljivih virov beljakovin ter vsebujejo vseh devet esencialnih aminokislin. 

Rok uporabe: 4 mesece

Naravni pasji priboljški narejeni z ljubeznijo, brez dodanega sladkorja, soli, umetnih barvil in konzervansov.